„Литл Биг“ направија урнебесна верзија на стар хит од Бекстрит Бојс

Сега сите ја знаеме песната на Бекстрит Бојс Everybody од 1997 година. Тогаш беше хит и успеа да се задржи и до ден денес. Доволна причина за руската формација Литл Биг да направи преработка на оваа сега малку застарена песна.