Љубовна романса во време на корона

Ова е врв на претпазливоста од вирусот и дефинитивно не е вистинска љубов. Ромео на времето бил спремен да умре за неа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.