Љубовта не познава граници, а сите вие што мислите дека ова е само за дозвола за престој, само му љубоморите на Ромео

Значи, гледате постара Американка со млад чоколаден бог покрај себе? Тогаш навистина сте лоши што веднаш помисливте дека овој човек е со неа само заради дозвола за престој. Е па се лажете, ова е вистинска љубов! 23 сантиметри чиста љубов од која ниту една госпоѓа не може да се засити!