Логичка загатка: Кој од четворицата луѓе на сликата ја украл лубеницата?

Вие сте чувар во супермаркет. Знаете дека еден од овие луѓе украл лубеница. Не брзајте, разгледајте го внимателно секој детал од сликата, проценете ја добро ситуацијата и ќе го пронајдете решението.

Доколку се откажувате, точното решение на втората страна.