Лондонските трговци сакаат да со збогатат на тоалетна хартија

Цената на пакет тоалетна хартија магично се зголемила на 10 фунти за пакување (670 денари). Залепиле едно ливче дека целата е толку висока заради високата набавна цена.

Погледнете го муштеријата што им направи. Вака треба да им се прави и на сите наши што прават слични работи.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!