Ловџијата во стапицата наместо вкусен дивеч, фатил пума, па се обиде да му помогне на разлутеното и многу опасно животно

Ослободувањето на ѕверот е многу опасна мисија, затоа што животното не знае дека ти се обидуваш да му помогнеш.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!