Ловот на мечки не тргна според планот

Колку и да имате искуство, колку и да се мечките пријателки настроени, сепак, држете се понастрана и носете си спреј во планина, затоа што само така можете да се спасите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!