Луѓе покажуваат колку се променил нивниот целокупен изглед откако поправиле само еден детаљ

На крајот на 90-тите, Синди Крафорд носеше протези па дури и успеа да учествува во рекламата „Пепси“ со нив. Во тоа време, луѓето беа шокирани.

Но, сега протезите се тренди. Како и да е, дури и денес, само најхрабрите луѓе ставаат протези, бидејќи им требаат години на забите да се преселат на вистинските места и позиции. Но, сите предзивици вредат откако ќе си ја видите холивудска насмевка во огледалото.