Луѓето останаа збунети од „магичниот“ пожар кој го зафати паркот во Шпанија

Видео за кое се верува дека е од парк во Калахора, Шпанија стана вирално откако пожар на необичен начин помина низ паркот без да оштети било што друго на неговиот пат освен семето од тополите кое е расфрлано врз тревата.

Луѓето веруваат дека на овој начин сакале брзо да го вратат стариот сјај на паркот, сепак глетката е необична и неверојатна.