Луѓето се убедени дека Тупак е жив, откако се појави видео каде што „раперот“ разговара на телефон

Поминаа повеќе од две децении откако Тупак Шакур беше застрелан во Лас Вегас на 25-годишна возраст.

Во изминатите години, фановите се колнеа дека го забележале Тупак жив и сервираа различни сценарија од продажба на ДВД на пазарот во Барас во Глазгов, па сè до присуство на протест „Окупација на Вол Стрит“ во Њујорк.

Одбивајќи да веруваат дека иконата на хип-хоп го загуби животот толку млад многу фанови сè уште очекуваат дека Тупак ќе се појави од некаде, затоа што животот на позната личност го заменил со анонимност. Неодамна се појави ново видео од човек кој наводно би требало да биде 48-годишниот Тупак денес. Што мислите вие за ваквите теории?

 

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.