Луѓе чија вистинска возраст нема да можете никако да ја погодите

Понекогаш пубертетот може да направи 17-годишник да изгледа како 50-годишник, а 31-годишник да личи како 13-годишник. Овие луѓе воопшто не изгледаат на нивната возраст, а вие нема да може да погодите дали се станува збор за тинејџер или возрасен човек што има 3 деца.

„Татко ми изгледа како бизнисмен со жена и деца… тука имал 17 години“.

„Јас на 14, изгледам како 40-годишна домаќинка“

„Мојата 22-годишна сестра изгледа како да има 12 години“.

„40-годишен корејски библиотекар? Не! Само јас на 12 годинии “.

„Јас имам 12 години на сликава (горе лево). Изгледам како 35-годишна секретарка која ги прави најдобрите божиќни колачиња на работа “.

„Јас на 16 години“.

„Таа девојка нема 13 години. Таа девојка сум јас со мојот најмал син. Јас имам 31 година “.

47? Човекот на фотографијата има 26 години.

„Јас на 11 години, со џемпер што би го носела само баба“.