Луѓе кои биле „грди пајчиња“ ги споделуваат своите трансформации и едвај можеме да ги препознаеме

Растењето може да биде неверојатно непријатно. Нашите тела се уште се развиваат. Ние сме покриени со акни. И нашето чувство за мода може да одговара само на нашето лошо држење на телото. Сепак, некои луѓе неверојатно се сменија со текот на годините, почнувајќи како „грди пајчиња“ и се претворија во прекрасни лебеди кои едвај некој може да ги препознае повеќе.