Луѓе кои докажуваат дека сите големи работи започнуваат со мал чекор напред

Немањето време е обично изговор број еден што го користиме кога се двоумиме за нешто . Но, сакале или не, ништо добро не доаѓа ако не мрднеме со прст, и иако преземањето на првиот чекор може да биде најтешко, тоа е она што ќе не` одведе најдалеку.

Бевме инспирирани од овие луѓе и одлучивме да споделиме дневна доза мотивација со сите вас.

„Истото место, со разлика од 3 години! Многу посреќна и поздрава! ”

„Има денови кога треба да се потсетите на работата што веќе сте ја завршиле“.

„Јас веќе не личам на иста личност, но ветувам дека тоа сум јас на двете слики. Мојот син и јас, малку повеќе од 1 година разлика “.

„Фотографија од мојот 26 -ти роденден наспроти фотографија од синоќа на мојот 28 -ми роденден“.

„Од мака да се искачам по скали до трчање на мојата прва трка“.

„Конечно ја најдов самодовербата“.

„Мојот прв обид за портрети наспроти мојот најнов“

„Десетгодишнината од венчавката ни беше вчера. Ја извадив старата венчаница за да видам како ќе ми стои “.

“Верувај во себе!”

„За мојот 50 -ти роденден, ја објавив мојата прва книга. Никогаш не си премногу стар за да ги отствариш своите соништа “.

„Февруари 2020 година до јули 2021 година. Започнав со слабеење во април 2020 година“.

„Сакам на моите деца да им ја дадам најдобрата можна верзија од себе“.