Луѓе кои не беа задоволни од својот изглед и се решија на драстични промени! Што мислите за промените?

Понекогаш луѓето чувствуваат неусогласеност помеѓу нивниот изглед и тоа како сакаат да се гледаат себеси. Потоа на помош доаѓаат пластичните хирурзи, за кои благодарните пациенти потоа искрено велат: „Тој ми го промени животот“. На крајот на краиштата, дури и малите трансформации: менувањето на обликот на носот, ушите или брадата може да инспирира доверба и радикално да ја преработи судбината.

Ние најдовме многу восхитувачки фотографии од среќници кои конечно можат да се гордеат со својот изглед. Некои од трансформациите се навистина магични.

Една недела по ринопластика.

Мини лифтинг со блефаропластика и липофилинг.

 

Еден месец по ринопластика.

 

Отстранување на букалната маст и липосукција на брадата и вратот. Само што наполнив 30 години и се чувствувам како порано да сум изгледала многу постаро.

 

Разликата меѓу овие фотографии е 68 килограми.

 

Беше тешко и депресивно, но по две операции можам да ги извадам очилата и да започнам нов живот.

 

Моите масти на брадата и образите ми беа отстранети. Згора на тоа, изгубив малку тежина.

 

10 дена по операцијата на долната вилица и операцијата на брадата.

Конечно ми се допреа забите, ми стана полесно да дишам. Операцијата вредеше!

 

Само 10 дена по ринопластика, и јас сум воодушевена!