Лутината го тера на агресија, но и несмасност

Обидот да изгледа како Алфа мажјак го прогласуваме за неуспешен.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!