Мајка на годината има опасно оружје за справување со непријатели

Навистина треба да има закони во секоја земја и да се повлечат црвени линии, после кои на некои “родители” треба да им се ускрати таа привилегија.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!