Мајката ја уапсија затоа што во време на полициски час излегла да протестира против полицискиот час и тоа заедно со својот син

Вие не смееше да ја напуштите вашата куќа заради короната, затоа ја напуштате вашата куќа за да протестирате против неа. Што се случува тогаш? Точно, тогаш ќе бидете уапсени. Оваа мајка на годината дури сметаше дека е неопходно да го донесе и својот син на протестот.

Детето се изнаплача, полицајците ја однесоа мајка му.