Мајката му направи брутална шега на мажот, кому му е гнасно да му менува пелени на бебето

Вака или му покажа дека не е толку страшно како што изгледа, или остана самохрана мајка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.