Мајката не ги разбира баш многу глупавите интернет предизвици, но знае кога треба да примени традиционални воспитни мерки врз синот

А на глупоста на синот можаат да му подзавидат многу Јутубери.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.