Мајката прв пат ја натерала ќерката да ѝ помогне околу чистењето на изметот од шталата, па да видиме како помина акцијата

Мајката снима и се гази од смеење затоа што знае дека нејзината ќерка до овој момент мислела дека е некоја госпоѓа со телефонот во раце по цел ден.