Мајката реши да го искористи времето додека сме затворени дома, за да ја научи ќерката како се ракува со пари

Секоја од банкнотите во видеото е од по 500 руски рубљи (385 денари), но за полесна визуализација, слободно можете да ги сметате како нашите 500-денарки.