Мајмунот му го украл телефонот на човекот и го уценува, но човекот го надмудри

Мајмун си е мајмун, фрли му една банана или нешто друго за јадење и ќе ти го врати телефонот.

Бонус:

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.