Мајсторот ќе ви покаже како се мести штекер со свои раце и тоа на вклучена струја

Затоа што осигурувачите се за аматери, а тој работи со клешта со изолирани рачки за секој случај.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.