Мајсторот за клими имаше мал проблем при демонтирањето

Климата изгледа била потешка отколку што очекуваше. Нареден пат спуштање со јажиња преку прозорецот, затоа што ќе има болки во рамото долго време.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.