Мачорот даде смешен коментар за песната на газдата

Ако оваа порака не ја сфати, тогаш нека продолжи да си измислува песни :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.