Мачорот Лексус на ветеринар (виц)

Одам на ветеринар со мојот мачор. Се вика Лексус. Докторот ги повикува клиентите по името на миленичето. Доаѓа и нашиот ред. Докторот излегува и прашува:
– Кој е тука со Лексус?
Изненаден маж брзо станува од столот и вели:
– Јас, зошто?
– Влегувајте за кастрација!