Мафијашот гледа видео со желка на Мотика

Си пие капучино од омилената шолја со натпис „Биг Бос“…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.