Мафијата има доушник кој се крие под хаубата на полицискиот автомобил

Кога најмалку очекуваш ги добиваш најголемите изненадувања.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!