Маѓепсникот против орките (Игра)

Гаѓајте прецизно со своите магии и елиминирајте ги сите орки.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.