Магијата на маалските кафичи

Маалските кафичи не се одржлив бизнис. Се појавуваат повремено, чисто колку да блесне талентот на комшијата од 3-ти.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.