Магионичарот им покажува на девојките трик со карти во нивниот грaдник

Ова ти се вика и волкот сит и овците на број. Девојката ништо не почувствувала и не се чувствува навредена, но волкот мора некако картата да ја ставил таму, што значи чепкал во забранетата зона :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.