Магионичарот случајно се откри себе си додека правеше обичен трик со карти

Сега барем ќе знае како стојат работите. Зависи дали после ова пак сака да прави трикови на истото столче :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.