Мајчинството е посилно од сѐ и тоа добро се докажува во ова видео

Мајките се жртви за своите, но не се рамнодушни ниту кон туѓите деца. Оваа кучка најверојатно ги изгубила своите малечки и тоа не ја спречува да ги дои малите мачиња, кои имаат потреба од мајка.