Мајка ми конечно ми дозволи да преспијам кај дечко ми, а еве го и резултатот

Поука: Слушајте ги родителите, тие веќе го поминале патот кој вие го одите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.