Мајка на 10 деца (од 10 мажи) доби многу посебен ковчег

Во Гана имаат обичај ковчегот да биде во форма на тоа што најмногу го сакал човекот и го правел со мерак.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.