Мајка на годината му дава на своето бебе да проба од нејзините електронски цигари

Еве зошто не треба сите луѓе да имаат деца…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!