Мајка против ќерка: Натпревар со песни од 80-тите

Ќерката очигледно сака ретро музика, впрочем во денешно време не остана песна што не е преработена, но мајката растела со овие песни. Правилото на натпреварот е ако ја знаеш песната, спушти еден прст.