Мајката го запре возачот на Ламборџини за да му каже дека ќе му викне полиција затоа што автомобилот му бил премногу гласен

Сите возачи на Ламборџини претеруваат со чаламот, затоа и купиле таква кола, но тоа не е некаков прекршок за кој се вика полиција.