Мајката која се сончаше крај базенот на чудесен начин ја избегна смртта

Ретко кој човек би изреагирал вака во ваква ситуација. Веднаш штом слушна непријатен звук, скокна и почна да бега, како некоја невидлива сила да ѝ ја натера да го направи правилниот потег.