Мајката му ја покажува околината на бебето

Тешко на детето со ваков родител, но да се надеваме дека откако видеото се рашири по интернет, социјалните служби ќе си ја завршат работата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!