Мајката најде играчка меѓу чаршафите на нејзината ќерка

Ќерката ѝ го дала чаршафот за да го користи за кучињата и откако „напипала“ нешто поцврсто жената прилично се изненадила со изборот на својата ќерка. Сепак на крајот мајката има повалкан ум отколку што и самата мисли.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.