Мајката скокна да го брани својот син и никој не смее да ѝ писне

Опасно е кога ќе налутиш жена, особено кога се работи за нејзиното дете.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!