„Мајковците“ и татковците треба да внимаваат нивните деца да не прават вакви грешки уште на почетокот на образованието…

Автор: Анонимен

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.