Мајстор во Фотошоп ги уништува фотографиите на луѓето на толку смешен начин што никој не му се лути

Ејмс Фридман не е обичен експерт за фотошоп. Откако ќе му испратите задача и фотографија за уредување, никогаш не знаете што ќе добиете за возврат.

Сигурно треба да знаете само една работа: не постои начин да го добиете она што го очекувате затоа што чувството за хумор на Фридман е непобедливо.

„Можеш ли да го избришеш дечкото во позадина некако ми ја уништува сликата?“

„Хеј Џејмс моите раце изгледаат чудно, може ли да направиш како да ја држам шипката?“

„Еј Џејмс можеш ли да направиш да изгледа како да ми е вистинска девојка?“

„Здраво брат! Дали можеш да ја направиш сликата поромантична?“

„Хеј можеш ли да направиш да изгледам како да сум на многу кул (студено) место а не со езерото во позадина?“

„Еј Џејмс можеш ли да ја тргнеш лампата?“

„Еј Џејмс можеш ли да ја уредиш сликата така што јас и брат ми да носиме иста маица?“

„Здраво Џејмс. Можеш ли да додадеш повеќе лисја на дрвото?“

„Еј Џејмс можеш ли да го отстраниш мојот пријател од позадината?“

„Здраво Џејмс можеш ли да го отстраниш човекот кој ги наводнува растенијата во позадина?“