Мајстор за бегство од затвор (Игра)

Избегајте од затвор заедно со своите пријатели, притоа избегнете ги сите пречки по патот.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.