Мајстор за оро 90-то ниво

Кога играш со душа не мора ни да ги знаеш и следиш чекорите. Дневна доза позитивна енергија!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.