Мајсторот игра Макарена со врзано, нервозно куче

Лесно е да му се правиш силен на врзано куче, но што правиме ако случајно ремчето попушти?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.