Мајсторот за специјални светлечки ефекти во една селска дискотека

Не ти треба специјална опрема за добра забава, доволно е само да си креативен и да се заиграш малку.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.