Македонците на одмор во Албанија ги изненади едно локално говедо

Голем број Македонци оваа година отидоа на одмор во Албанија, па да погледнеме какви авантури доживеаја некои од нив.

Автор: Бобан Ѓорѓиески

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.