Македонци издржете!

Веројатно Македонецот со кој работи човеков некаде по белиот свет испратил порака до неговата земја на неговиот јазик. Ако не друго, барем убаво ти е кога слушаш како некој странец се потрудил да зборува на твојот мајчин јазик.

Автор: Боби Богдановски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.